top of page
Blog: Blog2
Zoeken
  • Lisa Breuil

Buddha Ibiza ZAG armband

Zijn ze niet #CUTE de armbandjes van ZAG! Ik heb laatst 3 ZAG armbandjes online gekocht bij Buddha Ibiza. Ik ben er zo blij mee! Ik raad ze echt iedereen aan, het is ook een super leuk cadeautje om te geven aan je vriendin voor haar verjaardag of gewoon zomaar. #Bestfriend



Oprichting

In 2010 is Buddha Ibiza als familiebedrijf gestart met de online verkoop van kleurrijke Kikoys. Deze zijn vooral bekend geworden als dé populaire Ibiza strandhanddoeken – vandaar ook de verwijzing naar Ibiza.

Vanuit hier is Buddha Ibiza de collectie steeds meer gaan uitgebreiden met andere on-trend items vanuit de hele wereld. Denk aan Bamboo Bags en Rattan Straw Bags uit Bali, handgeweven strandlakens uit Marokko en de originele Roundie handdoeken uit Australië.

Collectie

In het uitgebreide sieraden assortiment vind je unieke collecties uit Amsterdam, Kopenhagen, Londen, Los Angeles en natuurlijk uit dé modestad Parijs. Ook voor de bekende merken ben je bij Buddha Ibiza aan het juiste adres. De nieuwste zonnebrillen van Quay Australia en het grootste assortiment sieraden van ZAG Bijoux vind je bij Buddha Ibiza. Juist de combinatie van bekende en minder bekende merken vinden ik zo leuk aan Buddha Ibiza. Ze zoeken items uit die je goed met elkaar kunt mixen en matchen, en die nét even anders dan de rest zijn. Items waar je blij van wordt!

GLAM UP YOUR OUTFIT!

Of het nu met een mooi sieraad, een hippe zonnebril of een gave tas is: met accessoires geef je iedere outfit een finishing touch. De producten van Buddha Ibiza zijn kwalitatief, stijlvol, betaalbaar en uniek.



Treat yourself.


 




8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page